Site icon TLIFE

Μαρίνα Βερνίκου: Το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε για τους φίλους της για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο! [pics,vids]

Σε ένα μήνα ακριβώς, οι καμπάνες θα ηχήσουν Χριστούγεννα! Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων πλησιάζει επιτέλους και τα περισσότερα σπίτια έχουν αρχίσει να μυρίζουν μελομακάρονα. Η πόλη έχει σχεδόν φωταγωγηθεί και δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που έχουν ήδη στολίσει τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα! Βέβαια, η γυναίκα που κέρδισε φέτος τον στολισμό των Χριστουγέννων είναι αναμφισβήτητα η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία διοργάνωσε μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη το πιο ξεχωριστό πάρτι για να σημάνει την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Η επιτυχημένη φωτογράφος κάλεσε σπίτι της τους κουμπάρους της, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη, τους καλύτερους της φίλους αλλά και τους φίλους των παιδιών της και όλοι μαζί στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Φυσικά απ’ αυτή τη μάζωξη δεν έλειπε και το… φαγητό! Η οικοδέσποινα έκανε το τραπέζι στους καλεσμένους της και απόλαυσαν λαχταριστά πιάτα και γλυκά!

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Και του χρόνου!

© 2024 tlife.gr