Μαρίνα Βερνίκου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον εφοπλιστή πατέρα της!

Τα 67 του χρόνια κλείνει σήμερα ο εφοπλιστής και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Γιώργος Βερνίκος και δεν σταματά να χαμογελά με την αγάπη που δέχεται από την οικογένειά του. Η κόρη του Μαρίνα Βερνίκου, μάλιστα, του ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια αποκαλύπτοντας σε όλους όσα έχει κάνει ως τώρα ο μπαμπάς της για εκείνην…

“Σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπάς μου, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου! Ο άνθρωπος που με παράδειγμα με δίδαξε να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου, να ζω μια χαρούμενη ζωή και να νοιώθω ευγνωμοσύνη κάθε λεπτό που μοιράζομαι με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Ο άνθρωπος που μου έδειξε πόσο πιο όμορφη είναι η ζωή όταν δεν κρίνεις αλλά σέβεσαι, κατανοείς και συμπονείς τους συνάνθρωπους σου, όταν σέβεσαι τον εαυτό σου, τιμάς τις αξίες σου και δεν φοβάσαι να πολεμήσεις για τα πιστεύω σου, όταν επηρεάζεσαι μόνο από λόγια που λέγονται με αγάπη από τους οικείους σου και όχι από την άποψη του κόσμου”, αποκάλυψε η γνωστή εφοπλίστρια και διακεκριμένη φωτογράφος.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Μαρίνα Βερνίκουανέφερε: “Ο πρώτος άνθρωπος που με γύρισε τον κόσμο για μου δείξει πως κάθε ταξίδι είναι ένας νέος ορίζοντας, κάθε πολιτισμός μια άλλη οπτική γωνιά και αντίληψη, κάθε άνθρωπος μια ευκαιρία ν ‘ανακαλύψεις κάτι καινούργιο για το θαύμα της ζωής. Ο άνθρωπος που μ ‘έμαθε πως έχω δικαίωμα να είμαι χαρούμενη σύμφωνα με τα προσωπικά μου κριτήρια, πως έχω δικαίωμα να έχω προσωπικά κριτήρια, πως έχω δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να είμαι ο εαυτός μου. Σ ‘ευχαριστώ μπαμπά που είσαι ο καλύτερος πατέρας, πεθερός, παππούς, φίλος, συνοδοιπόρος, που πιστεύεις σ ‘έμενα, είσαι πάντα στο πλευρό μας και με κάνεις περήφανη που είμαι κόρη σου. Χρονιά Πολλά!”

Read More

And More