Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα με το φουσκωτό στη Μήλο! [video]

Τις καλοκαιρινές αποδράσεις ξεκίνησε λίγο μετά την καραντίνα η Μαρίνα Βερνίκου. Η γνωστή εφοπλίστρια που λατρεύει τη φωτογραφία και τα ταξίδια δεν θα μπορούσε να μείνει άλλο σπίτι, μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων. Με τον σύζυγό της μάλιστα να έχει νοσήσει από κορονοϊό, η Μαρίνα Βερνίκου τώρα που πέρασαν τα δύσκολα θέλησε να ταξιδέψει και πάλι.

Οι πρώτοι ταξιδιωτικοί προορισμοί φυσικά ήταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νησιά του Αιγαίου. Μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τους κουμπάρους της Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα, η Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε στη Σίφνο όπου διαθέτει και πολυτελή κατοικία. Το συγκεκριμένο νησί είναι από τα αγαπημένα της και εκεί μάλιστα έγινε και ο γάμος των καλών της φίλων…

Μετά τη διαμονή στη Σίφνο, όλοι μαζί έφυγαν με το φουσκωτό για την όμορφη Μήλο. Το νησί της Αφροδίτης είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για την Μαρίνα Βερνίκου και τους φίλους της και η ίδια φρόντισε να μας «καλημερίσει» με ένα Video που έδειχνε τα κρυστάλλινα νερά του νησιού.

 

Read More

And More