Μαρίνα Βερνίκου:Με casual chic εμφάνιση στην παρουσίαση συλλογής Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ

Ξεκίνησε να πραγματοποιείται η πρώτη παρουσίαση στην Αθήνα, της σπουδαίας συλλογής του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), που εκτίθεται στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, το βράδυ της Πέμπτης.

Οι επιλογές της πολυσυζητημένης συλλογής Νέστορα και Αλίκης Τέλλογλου είναι πολλές και η έκθεση «Η σπουδαία συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ στην Αθήνα. Η πρώτη της παρουσίαση» περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικούς πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, όπως των Καντούνη, Κουτούζη, Γύζη, Ιακωβίδη, Βολανάκη, Πανταζή, Αλταμούρα, Γαλάνη, Παρθένη, Μαλέα, Κόντογλου, Αστεριάδη, Στέρη, Σπυρόπουλου, Εγγονόπουλου, Διαμαντόπουλου, Τσίγκου, Γαΐτη, Βενετούλια, Γεωργιάδη, Μυταρά, Σόρογκα, Τζομπανάκη, Πατσόγλου, Καμπαδάκη, Νικολαΐδη και άλλων.

Την ίδια βραδιά έδωσε ο παρών και η Μαρίνα Βερνίκου , μία πό τις πιο όμοφες Ελληνίδες εφοπλίστριες. Εντελώς αμακιγιάριστη και με το μεγαλύτερό της χαμόγελο, πόζαρε στον φακό του TLIFE. Ντυμένη casual chic, ειδε με προσοχή τα έργα της συλλογής, μιας και το ενδιαφέρον της για την τέχνη είναι τεράστιο.

Read More

And More