Μαρινέλλα: Έρχεται με δυο μαγικά βράδια στο Παλλάς!

Δυναμικό come back με δυο μοναδικές live εμφανίσεις στο Παλλάς κάνει η Μαρινέλλα. Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια συμπράττει μουσικά με μια από τις αρχαιότερες φιλαρμονικές της Ελλάδος, τη φιλαρμονική “Ομόνοια” Γαστουρίου Κέρκυρας (το νησί του πολιτισμού), η οποία μόλις λίγες μέρες πριν θα έχει εμφανιστεί στο θέατρο town hall στο Broadway.

Οι δυο παραστάσεις θα γίνουν Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και μέσα από αυτές θα περνάει ολόκληρη η μουσική παράδοση της Κέρκυρας και ο πολιτισμός της, με συμμετοχή από 60 εκπληκτικές φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης “Νικόλαος Πουλιάσης”. Η συναυλίες, μάλιστα χαρακτηρίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ως “πειραγμένες” Γιατί; Μα φυσικά γιατί ναι μεν θα ακουστούν όλα τα λαϊκά, αγαπημένα, αθάνατα τραγούδια της Μαρινέλλας, αλλά θα παρουσιαστούν με φρέσκια ενορχήστρωση, διαφορετικά, ένα βήμα παραπέρα.

Η μοναδική Μαρινέλλα, θα πλαισιωθεί από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, ενώ σε μέρη της συναυλίας θα εμφανιστούν η μεικτή χορωδία Αχαράβης, καθώς και ο φημισμένος Κερκυραίος βαρύτονος Παντελής Κόντος! Θα υπάρχουν στιγμές που στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς θα βρίσκονται περισσότεροι από 100 συντελεστές σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο! Οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών και οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους με τις οποίες θα ‘ταξιδέψουμε’ σε αυτό το 2ωρο συναυλιακό υπερθέαμα, μας υπόσχονται σπουδαίες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις που δεν πρέπει να χάσουμε.

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Οργάνωση εκδήλωσης-σχεδιασμός συναυλίας: Δημήτρης Μαργιολάς -Νίκος Δημητρόπουλος

Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά
Παραγωγή εκδήλωσης:”ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Read More

And More