Μάριος Αθανασίου: «Ποτέ δεν ξέρετε πως πραγματικά είναι αυτό που βλέπετε» – Η ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Με ένα βίντεο στα social media, ο Μάριος Αθανασίου λέει το μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους έστειλαν τις ευχές τους για τα φετινά του γενέθλια.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, περνά το μήνυμά του, για τον τρόπο με τον οποίο μας επηρεάζουν πλέον όσα βλέπουμε στα social media.

«Είναι η μέρα των γενεθλίων μου και κάνω αυτό το βιντεάκι για τις ευχές που μου έχετε στείλει. Και την αμέριστη αγάπη που μου δείχνετε, πραγματικά ευχαριστώ. Αλλά δεν κάνω μόνο για αυτό βίντεο, θα μπορούσα να σας το είχα γράψει.

Θα μπορούσα επίσης να ανεβάσω μια φωτογραφία από ένα υπέροχο μέρος, να το κάνω να φαίνεται όλο ειδυλλιακό και υπέροχο. Να μιλάω πάντα για ευτυχία, χαρά, αγάπη και ομορφιές που μπορεί να περνούν οι άνθρωποι. Απλώς φαντάζομαι επειδή πολλές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα και στο διαδίκτυο δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε αυτό, να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά», αναφέρει στο βίντεο ο Μάριος Αθανασίου.

Ενώ κάτω από την ανάρτησή του, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να μην αισθάνεστε ποτέ άσχημα, αν δεν είστε στα καλύτερα σας και μην συγκρίνεστε με αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ποτέ δεν ξέρετε πως πραγματικά είναι αυτό που βλέπετε. Να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε και τα καλύτερα έρχονται», έγραψε ο Μάριος Αθανασίου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Athanasiou (@athanasiou_marios)

Read More

And More