Μάριος Δαρβίρας: Ο αστυνομικός που τραγουδά στο Μοναστηράκι και έγινε… viral!

Ο Μάριος Δαρβίρας είναι ο αστυνομικός που τραγούδησε στο Μοναστηράκι και… ξεσήκωσε τον κόσμο, με αποτέλεσμα το video του να γίνει viral!

Ο νεαρός αστυνομικός πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Περαστικός που τράβηξε τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο, τις ανέβασε στο facebook και κάπως έτσι το βίντεο έγινε viral.

Ο αστυνομικός φαίνεται να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά με τη συνοδεία της κιθάρας του μουσικού Dian Sinbox στο Μοναστηράκι.

Πλήθος κόσμου παρακολουθεί την άψογη συνεργασία τους και χειροκροτά τον αστυνομικό, ο οποίος εντυπωσίασε με τις φωνητικές του δυνατότητες. Επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι “Stand by me” και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου…

Ο αστυνομικός… στο Voice

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριος Δαρβίρας τραγούδησε σε κοινό. Ο 31χρονος αστυνομικός από την Καλλιθέα, έχει κανάλι στο YouTube, όπου ανεβάζει videos με δικά του τραγούδια ή ερμηνείες τραγουδιών άλλων καλλιτεχνών. Μάλιστα, συμμετείχε και στις blind auditions του φετινού Voice, όπου ερμήνευσε το “Λόγια φιλικά” (Βασίλης Καρράς και Αλχημιστές), αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες των κριτών.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η ενέργεια του αστυνομικού να τραγουδήσει στο Μοναστηράκι άφησε καλή αίσθηση στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. και οι συνάδελφοι του τον επικροτούν κάνουν λόγο για το «ωραίο πρόσωπο της Αστυνομίας».

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη: «Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο που δεν προσβάλει κανέναν, ίσα ίσα μάλιστα, επικροτείται από το σύνολο της κοινωνίας. Μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, μια καταπληκτική φωνή, μια αυθόρμητη ενέργεια που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποκομίσει στις μέρες μας που πολλές φόρες έγινε λόγος για υπερβάλλοντα ζήλο από τη μεριά της Αστυνομίας. Βλέπε το περιστατικό με την ηλικιωμένη με τα τερλίκια και τους ανήλικους στην ταινία Τζόκερ».

Πηγή: Newsit

Read More

And More