Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για το bullying – «Πήγαινα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα…»

Ο Μάριος Φραγκούλης, το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη στην ΕΡΤ2.

Ο διάσημος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το bullying που βίωνε στα παιδικά του χρόνια αλλά και για τον αποχωρισμό από τους γονείς τους όταν έφυγε από την Αφρική.

Να υπενθυμίσουμε πώς ο Μάριος Φραγκούλης γεννήθηκε στην Αφρική, ωστόσο, τεσσάρων ετών, έφυγε από τη Ζιμπάμπουε και χωρίστηκε από τη βιολογική του οικογένεια πήγε σχολείο στην Αθήνα, όπου τον μεγάλωσαν η αδελφή της μητέρας του και ο άντρας της, τους οποίους και θεωρεί ως αληθινούς του γονείς.

«Όταν ήρθαν οι βιολογικοί γονείς μου στην Ελλάδα να τους δω, πήγα στο αεροδρόμιο και έγινα φίλος με ένα παιδάκι. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήταν ο αδερφός μου. Αυτή την ήταν μία δύσκολη στιγμή, πολύ συγκινητική. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου και δεν μπορούσα. Ήμουν γεμάτος με ερωτηματικά», είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης.

Στο σχολείο μου έκαναν bulling γιατί έλεγα συνέχεια, θα έρθει η θεία μου να με πάρει και έλεγαν ο Μάριος έχει μόνο θεία δεν έχει μητέρα. Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα τη θεία μου να τη λέω μητέρα και μου έλεγε όχι έχει τη μητέρα σου στην Αφρική που σε αγαπάει πολύ, κατέληξε ο Μάριος Φραγκούλης.

Read More

And More