Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Τις προσωπικές μας στιγμές θέλω να τις κρατάμε πιο πολύ για εμάς, της το έχω εξηγήσει»

Για τη ζωή του με την Κόνι Μεταξά μετά τον γάμο τους, αλλά και τη σχέση του με τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή, μίλησε ο Μάριος Καπότσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα.

«Θυμάμαι κάτι, που τότε μου φαινόταν ως κάτι πολύ “μεγάλο” και τώρα μου είναι πολύ “μικρό”, δεν έχω πάει ποτέ εκδρομή με το σχολείο. Τα έχω χάσει όλα για να μη χάσω προπονήσεις. 

Δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας με την Κόνι μετά τον γάμο. Νομίζω ότι αλλάζει κάτι όταν έρχεται ένα παιδί. Ακόμη δε το έχουμε αποφασίσει, ελπίζω ότι στο προσεχές μέλλον θα μας αξιώσει ο Θεός να ξεκινήσουμε. Τη βέρα μου τη φοράω πάντα. Την Κόνι τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο.

Είναι πολύ αδικημένη, με την έννοια του ότι η Κωνσταντίνα έχει σπουδάσει στην Αμερική στο καλύτερο Πανεπιστήμιο. Δεν είναι κάτι αδούλευτο. Δεν είναι ένα κορίτσι που το κάνει αυτό από τύχη. Όλο αυτό που παρουσιάζει, είναι απολαυστικό για μένα, τη χαζεύω. Τη συμβουλεύω συνέχεια. Όταν εκτίθεσαι είναι πολύ εύκολο να κιτρινίσεις.

Σίγουρα, εκείνη παθιάζεται πολλές φορές γιατί είναι αληθινή και δε θα μασήσει τα λόγια της. Όταν υπάρχει δημοσιότητα, θα την υποστείς. Τώρα, αν δε θέλεις να εκτίθεσαι, θέλεις να κρύβεσαι, να κρατάς τις προσωπικές σου στιγμές πιο πολύ για εσένα, μπορείς να το κάνεις» ανέφερε αρχικά ο Μάριος Καπότσης για την Κόνι Μεταξά και πρόσθεσε:

«Κι εγώ με την Κωνσταντίνα, της το έχω περάσει αυτό. Της έχω εξηγήσει ότι τις προσωπικές μας στιγμές θέλω να τις κρατάμε πιο πολύ για εμάς. Τις προσωπικές μας στιγμές δε θέλω να τις βγάζουμε τόσο πολύ προς τα έξω. Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου.

Στο κομμάτι της εκκλησίας, ήμουν κάθετος, δε νομίζω ότι υπάρχει γάμος αν δεν πάρεις την ευλογία. Δεν έγιναν δυο προτάσεις γάμου. Έγινε μια πρόταση αρραβώνα και μετά από έναν χρόνο έγινε και η πρόταση γάμου».

Για τη σχέση του με τον πεθερό του Λευτέρη Πανταζή, ο Μάριος Καπότσης είπε: «Τον Λευτέρη Πανταζή τον λατρεύω. Είναι σαν δεύτερος πατέρας μου, είναι φίλος μου, συνεργάτης μου, είναι πολλά. Αυτό που θέλω να πω για τον Λευτέρη, είναι κάτι που δε το λέμε συχνά, είναι τεράστιος καλλιτέχνης, κι έχει καταφέρει κάτι που μόνο αυτός και η Βίσση το έχουν καταφέρει, να προσεγγίζει παιδιά 16 ετών… Έχω γράψει στίχους για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, και σε λίγο καιρό θα έρθει κι ένα τραγούδι με τον Λευτέρη. Με την Κωνσταντίνα δε μπλέκω».

Read More

And More