Μάριος Καπότσης: Η συγκίνηση του αθλητή μπροστά στην κάμερα – ““Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο”

Μερικές στιγμές χαράς χάρισε σήμερα η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Λίγο μετά τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε η Ελληνική ομάδα απέναντι στη Σερβία ένας από τους αθλητές μας, ο Μάριος Καπότσης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ. Φανερά συγκινημένος ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε σε όσα τραγικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες στη χώρα μας λέγοντας πως αυτός ο “πόλεμος” όπως τον χαρακτήρισε δε τους αφήνει να χαρούν την επιτυχία τους.

“Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα αυτή την στιγμή. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Έναν πόλεμο πολύ οδυνηρό, ένας πόλεμος που μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Στους Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή, σε αυτούς τους Έλληνες που αυτή την στιγμή βοηθούν, στους Έλληνες πυροσβέστες.

Είναι πολλά αυτά που έχω στο μυαλό μου, την οικογένεια Αντετοκούνμπο που πληρώνει καταλύματα, τον κύριο Γιαννακόπουλο, που κάνει αναδάσωση, οικογένειες πολύ μεγάλες στην Ελλάδα και είναι σιωπηλά και βοηθούν.. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα θα πει όλοι αυτοί που αγωνίζονται αυτή την στιγμή”, είπε ο Μάριος Καπότσης.

Read More

And More