Μάριος Καπότσης: Μιλά για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά – «Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών»

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά πριν από λίγες εβδομάδες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, επιστρέφοντας στην Κρήτη και στην παραλία, όπου παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2022.

Ο γνωστός πολίστας μιλώντας στο ένθετο της Real News και στην Κορύνα Μανταγάρη απάντησε για τους λόγους που ολοκλήρωσε τις διακοπές του πριν τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ μίλησε και για την σχέση με τη σύζυγό του και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οικογένεια.

«Για πρώτη φορά θα γιορτάσω τον Δεκαπενταύγουστο και την γιορτή μου στο Πόρτο Ράφτη με τους γονείς μου και την Κόνι. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα», αναφέρει αρχικά ο Μάριος Καπότσης, αφού ολοκλήρωσε τις διακοπές του, προκειμένου να ξεκινήσει τις προπονήσεις του για το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Μάριος Καπότσης – Ο γάμος με την Κόνι Μεταξά

 

Με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο γνωστός πολίστας απάντησε πως ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους καθώς για την ώρα, δεν σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. 

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών, οπότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχέση μας μετά τον γάμο.

Είμαστε όπως όταν είχαμε πρωτογνωριστεί. Δεν θα σας αποκαλύψω το δώρο που της έκανα στην πρώτη μας επέτειο, θέλω να το κρατήσω για εμάς. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στην Κόνι, αλλά και στα άτομα που αγαπώ, γιατί είναι ευτυχία να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου», απαντά ο Μάριος Καπότσης. 

Τέλος, ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε το… μυστικό του ταλέντο, καθώς γράφει στίχους τους οποίους έχουν ερμηνεύσει στα τραγούδια τους, ο Θοδωρής Μεταξάς, ο Νίκος Γιάννου και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. 

«Δεν ξεκίνησα να γράφω από τότε που γνώρισα την Κόνι. Γράφω στίχους από το σχολείο. Είναι κάτι που κάνω γιατί μου δίνει χαρά και όχι για βιοποριστικούς λόγους. Μου αρέσει η μουσική, την αγαπώ. Γράφω όταν είμαι πολύ χαρούμενος», απάντησε ο Μάριος Καπότσης.

Read More

And More