Μάριος Καπότσης: Στηρίζει δημόσια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη – «Ηρωική πράξη, χίλια μπράβο»

Αντιδράσεις προκάλεσε πριν μερικές ημέρες ένα βίντεο που ανέβασε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στο κανάλι του στο Youtube, στο οποίο περιγράφει και δείχνει εικόνες από τον τρόπο που κατάφερε μαζί με την αστυνομία, τον πατέρα μιας 13χρονης και τον αθλητή Λεωνίδα Βαλάκο, να παγιδεύσουν έναν παιδεραστή, ο οποίος τελικά συνελήφθη.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστήριξαν ότι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε αυτό το βίντεο για την προσωπική του προβολή. Ο Μάριος Καπότσης παρακολουθώντας όσα λέγονται και γράφονται, θέλησε να στηρίξει δημόσια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media του.

«Δεν τοποθετούμαι συχνά. Ηρωική πράξη, 1000 μπράβο στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και τον Λεωνίδα Βαλάκο. Έστω κι ένα παιδί να σωθεί, να πάρει παράδειγμα και να το πει στους γονείς του, να προλάβει κάτι κακό, μια αντίστοιχη περίπτωση, θα είναι μια τεράστια επιτυχία. Και για να τελειώνουμε, αυτοί που εκτέθηκαν σε αυτό, πιο πολύ ρίσκαραν παρά κέρδισαν κάτι στα social media. Άλλωστε, δε το είχαν ανάγκη» έγραψε.

Read More

And More