Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Είναι τελικά ζευγάρι με πρώην σύντροφο του Θοδωρή Μισόκαλου; Όλη η αλήθεια!

Πριν λίγες ημέρες, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του σε μαγαζί της Λευκωσίας και ανάμεσα στους καλεσμένους του βρισκόταν και η Χαριτίνη Ηλιάδου. Η νεαρή παρουσιάστρια, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν συνεχώς στο πλευρό του πρώην “Μαχητή” του Survivor, ενώ οι δυο τους μοιράστηκαν και κοινές φωτογραφίες στα social media.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο τους δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, οι φήμες ότι είναι το νέο ζευγάρι της showbiz δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Κι ενώ η είδηση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, η ίδια η Χαριτίνη θέλησε να βάλει τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία, απαντώντας δημόσια σε ερώτηση follower της στο Instagram.

“Όχι, με τον Μάριο είμαστε φίλοι. Και φαντάζει αδιανόητο το ότι γράφτηκε κάτι τόσο αβάσιμο χωρίς να υπάρχει τίποτα ενδεικτικό σαν επιχείρημα. Κατανοώ την δουλειά των δημοσιογράφων αλλά κάποιες φορές τα σενάρια που δημιουργούν αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας”, έγραψε χαρακτηριστικά στα InstaStories της.

Read More

And More