Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Βραδινή έξοδος για τον «τρελό Κύπριο» του Survivor με την καλλονή σύντροφό του!

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survior, πλέον απολαμβάνει τα ταξίδια του μαζί με την αγαπημένη του.

Εδώ και λίγο καιρό, ο «τρελός Κύπριος» του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει αφήσει πίσω την εργένικη ζωή και έχει μπει στο κλαμπ των δεσμευμένων, μιας και βρήκε τον έρωτα στα μάτια της νεαρής καλλονής, Assaya.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, ο ίδιος ανάρτησε για πρώτη φορά μία τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε μαζί της στις χιονισμένες Άλπεις, δείχνοντας πώς είναι full in love.

Και μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να κρατούσαν χαμηλούς τόνους, πλέον είναι σίγουροι ο ένας για τον άλλον και έχουν ξεκινήσει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, οι δυο τους έδωσαν το “παρών” σε ένα νέο gastropub που άνοιξε στο Ψυχικό, όπου δείπνησε και απόλαυσαν το κρασί τους, αποδεχόμενοι στο κάλεσμα του PR manager Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More