Μαριτίνα Ντενίση: Η κόρη της Μιμής Ντενίση αποκαλύπτει πώς έχασε αρκετά κιλά – «Είπα δεν πάει άλλο»

Η Μιμή Ντενίση και η κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ! στο σπίτι τους στον Θεολόγο και μίλησαν στον Γιώργο Πράσινο για τη σχέση τους.

Μάλιστα, η Μαριτίνα Ντενίση αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έχασε αρκετά κιλά και άλλαξε ριζικά την εμφάνισή της.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Πότε ήρθες πρώτη φορά στον Θεολόγο;

Μιμή: Είχε έρθει ο μπαμπάς μου, ο οποίος ήταν στρατηγός. Εκείνη την εποχή, ο στρατός είχε αποφασίσει να φτιάξει έναν οικισμό, το ΟΣΜΑΕΣ, που έγινε με έναν μεγάλο πολεοδόμο, τον Απόστολο Δοξιάδη. Ξεκίνησε ως ένας οικισμός για τους στρατιωτικούς, αργότερα αγόρασαν κι άλλοι, οπότε έπαψε να είναι καθαρά των στρατιωτικών. Τότε, ήμουν παιδί ακόμη, ο μπαμπάς πήρε ένα πρώτο στρέμμα, μετά ένα άλλο. Όταν έπαιζα την Καρένινα το 1994, είπε «ας χτίσουμε εδώ». Εγώ έλεγα «όχι, να χτίσουμε σε νησί», αλλά ο πατέρας μου μου έλεγε «εσύ που δουλεύεις τόσο, που θα σε παίρνουν τηλέφωνο και θα τρέχεις πίσω στο θέατρο, δεν θα μπορείς να μείνεις για πάνω από 5 μέρες σε νησί» και ευτυχώς μεταπείστηκα. Έτσι ξεκίνησαν να χτίζουν οι γονείς μου το σπίτι. Αργότερα εγώ έφτιαξα τα μπανγκαλόου, τα παβιλιόν, τους κήπους, πήραμε κι άλλα στρέμματα, μέχρι που έγινε ένα κτήμα οικογενειακό. Και τώρα που έχουν φύγει οι γονείς μας, είμαι εγώ, η αδελφή μου, η κόρη μου, ο 14χρονος ανιψιός μου, οι φίλοι μας

Έχασες αρκετά κιλά. Πώς το κατάφερες;

Μαριτίνα: Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.

Είδες μία μέρα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και το αποφάσισες;

Μαριτίνα: Ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.

 

Read More

And More