Μάρκος Σεφερλής-Δημήτρης Ουγγαρέζος: Σύσκεψη στο Mega για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία τους;

Με καταιγιστικούς ρυθμούς τρέχει σήμερα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μετά την χθεσινή live ρήξη του Μάρκου Σεφερλή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η οποία και οδήγησε σήμερα στον εξοστρακισμό του δεύτερου από το πλατό της εκπομπής.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νεότερα, εδώ και λίγη ώρα ακούγεται έντονα πως τόσο ο Μάρκος Σεφερλής, όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρεθούν το απόγευμα στο Mega, – έχοντας μαζί τους και την Ελενα Κατραβά – προκειμένου να συναντηθούν με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Λοίζο Ξενόπουλο για να δουν το τι μέλλει γενέσθαι με την συνεργασία τους.

Ομως, αυτή η φημολογία δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, μιας και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού ισχυρίζονται πως δεν έχει αποφασιστεί κάποια έκτακτη συνάντηση.

Αυτό που είναι σίγουρο για την ώρα, είναι το αυριανό ραντεβού του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Λοίζο Ξενόπουλο στο οποίο θα συζητηθούν φυσικά και τα του “Mega με μία” και το κυριότερο; Το τι θα γίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το Mega του χρόνου, τώρα που ο ΑΝΤ1 έχει περάσει στη τηλε-αντεπίθεση και τον διεκδικεί σθεναρά έτσι ώστε την νέα τηλεοπτική χρονιά να τον έχει στο δυναμικό του.

Read More

And More