Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Έκαναν θεατρική πρεμιέρα με το “10 χρόνια γάμου” έχοντας τον γιο τους στο πλευρό τους! [pics]

Στην επέτειο 10 χρόνων του γάμου τους, η Έλενα οργανώνει μια βραδιά έκπληξη για τον Μάρκο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι εκείνος της ετοιμάζει τη δική του… έκπληξη, που θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή! Ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα αναπολεί τα στάδια της σχέσης του με πολύ χιούμορ και απρόσμενες ανατροπές, για να συνειδητοποιήσει τελικά αν ο γάμος του πρόκειται να διαλυθεί ή να κρατήσει για πάντα! Αυτή είναι η υπόθεση της διάσημης γαλλικής κωμωδίας «10 χρόνια γάμου», η οποία έκανε πρεμιέρα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με πρωταγωνιστές τους μοναδικούς Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «10 χρόνια γάμου», η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Περοκέ στο Μεταξουργείο. Φυσικά από την πρεμιέρα δεν έλειψε και ο μικρός Χάρης, ο καρπός του έρωτα της Έλενας και του Μάρκου. Ο γιος τους ανέβηκε στη σκηνή αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, με τον Μάρκο να ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν κοντά τους στην πρεμιέρα τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More