Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Με τον γιο τους, Χάρη, στην πρώτη προβολή της νέας τους ταινίας! [pics]

Ο Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την πρώτη του ταινία «Χαλβάη 5-0», σε σενάριο του ίδιου και σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη, συνεχίζοντας την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο Θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Η ταινία “Χαλβάη 5-0” είναι προγραμματισμένη να βγεις στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας, σε γνωστό κινηματογράφο που στεγάζεται μέσα σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε η avant premiere, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” .

Ο Μάρκος Σεφερλής, μεταμφιεσμένος σε… αστυνόμο Μπέκρα, τον ρόλο δηλαδή που υποδύεται στην ταινία, υποδέχτηκε τους φίλους, τους συνεργάτες και τους διάσημους καλεσμένους του ως σωστός οικοδεσπότης, έχοντας βέβαια στο πλευρό του δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο λόγος για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, αλλά και τον μονάκριβο γιο τους, Χάρη Σεφερλή. Οι τρεις τους είναι αχώριστοι και δεν λείπει ποτέ ο ένας από τις σημαντικές στιγμές του άλλου.  Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, μάλιστα, πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό του TLIFE που ήταν εκεί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More