Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι των παρουσιαστών! Φωτογραφίες

Την παράσταση “Ήρθες και θα μείνεις” σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Βαλτινού, όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η Ζέτα Μακρυπούλια, παρακολούθησαν στο Θέατρο Ιλίσια ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά.

Το ζευγάρι των παρουσιαστών του Mega λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης είχαν φιλοξενήσει στην εκπομπή τους τη Ζέτα Μακρυπούλια και δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα της το βράδυ της Τρίτης.Το θέατρο άλλωστε αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για τις κοινές εξόδους του ζευγαριού.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά φωτογραφήθηκαν μετά το πέρας της παράστασης με τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας, Μιχάλη Χατζηγιάννη, που δεν έλειψε από το πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Η τελευταία από τη σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μεταμορφώσεις της, υποδυόμενη την “Λώρα Μπλάου”, μια άνεργη και άφραγκη ηθοποιό που παλεύει να επιβιώσει στον χώρο του θεάματος.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλια αφού της έδωσαν συγχαρητήρια για την ερμηνεία της, φωτογραφήθηκαν μαζί της και με τον σύντροφό της.

Το παρών στην θεατρική πρεμιέρα έδωσαν και οι καλοί φίλοι της πρωταγωνίστριας.


Ο Γιώργος Δάσκαλος, η Σοφία Φαραζή και ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Σοφία Φαραζή με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Read More

And More