Μάρκος Σεφερλής: Η σκληρή απάντηση στους επικριτές του! [video]

Μάρκος Σεφερλής: Η σκληρή απάντηση στους επικριτές του! [video] | tlife.gr

Το βράδυ της Τετάρτης ο Μάρκος Σεφερλής κάθισε στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς από τους επικριτές τους δίνοντάς τους τη δική της απάντηση. Ο γνωστός ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος ανέφερε ότι ενοχλείτε όταν κάποιοι προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν εναντίον του καθώς επίσης και όταν κρίνουν τη δουλειά του χωρίς να τη δουν πρώτα.

Ειδικότερα ανέφερε:

«Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε… Δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι, και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.

Εγώ δεν χλευάζω κανέναν, τύπους κάνω κι έτσι προκαλώ το γέλιο, γιατί έτσι γεννιέται η κωμωδία. Όταν προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου με επιχειρήματα που δεν στέκουν, εκεί στεναχωριέμαι. Κι έχω στεναχωρηθεί, κι έχω κλάψει. Δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος, αλλά δεν έχει έρθει ποτέ κανείς από τους “τύπους” που κάνω να μου πει ότι τον χλεύασα. Κάθε μέρα στο κοινό μου βρίσκονται όλοι αυτοί οι τύποι που κάνω.

Ο σκοπός μου δεν είναι να χλευάσω κανέναν, αλλά να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Έχω “κερδίσει” όλα τα μικρά παιδιά, οι βραδινές μου παραστάσεις έχουν παιδικό κοινό. Πες μου ένα βραδινό θέατρο που έχει από κάτω μικρά παιδιά, δεν μιλάω για παιδικό θέατρο. Όλοι έχουν άποψη σε ότι κάνω πριν καν το δουν, γιατί πρέπει να έχουν άποψη»

READ more