Mάρκος Σεφερλής: Στην πρεμιέρα του έγινε του… Χαρδαλιά! Το γλυκό φιλί με την Έλενα Τσαβαλιά! Φωτογραφίες

Mε “Dettolμη και Γοητεία” υποδέχθηκε χθες στην πρεμιέρα του ο Μάρκος Σεφερλής τους θεατές του στο Δελφινάριο με τους συνεργάτες του να κρατούν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ο οποίος υπήρξε και η έμπνευση του Μάρκου για το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης!

Ο Μάρκος ήταν για μια ακόμα φορά απολαυστικός με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να γελάει με την ψυχή του. Ο αγαπημένος κωμικός ήταν απλά υπέροχος υποδυόμενος τον σκληρό, Νίκο Χαρδαλιά, ενώ ο Γιάννης Καπετάνιος σταθερή αξία δίπλα στο Μάρκο ήταν ο Σωτήρης Τσιόδρας! Μαζί του στη σκηνή η Έλενα Τσαβαλιά πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή ενώ η Ζώζα Μεταξά τα έδωσε όλα και ως… γριά αλλά και ως Χαρά Βέρρα δίπλα στον Τρύφωνα Σαμαρά που και φέτος επέλεξε να υποδυθεί ο Μάρκος. Μαζί τους και η όμορφη και πολλά υποσχόμενη Χριστιάνα Καρνέζη

Το TLIFE και ο φωτογράφος του Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Μάρκου και σου έχουν όλο το φωτογραφικό ρεπορτάζ, ενώ απαθανάτισαν  και το φιλί του “Χαρδαλιά” Μάρκου στην Έλενα Τσαβαλιά! Την παράσταση εκτός από τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Χαρά Βέρρα, παρακολούθησε ο Λευτέρης Πανταζής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η εντυπωσιακή στα πράσινα, Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Δες φωτογραφίες

Ο Λευτέρης Πανταζής με τη συνοδό του και η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ειρήνη Παπαδοπούλου, Χριστιάνα Καρνέζη

Ειρήνη Παπαδοπούλου Τρύφωνας Σαμαράς, Χαρά Βέρρα

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ένας άνθρωπος με τόλμη και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ένας άνδρας με ακαταμάχητη γοητεία, ανεβαίνουν στη σκηνή και δια στόματος Μάρκου Σεφερλή, ανακοινώνουν ότι βρέθηκε επιτέλους το φάρμακο για τον Κορονοϊό, το οποίο και μοιράζεται απλόχερα από Τρίτη μέχρι Κυριακή μόνο στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ.

Ο Μάρκος Σεφερλής με «Dettolμη και Γοητεία» δίνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο Κορονοϊός!
• Τι δεν έδειξαν οι κάμερες στο ραντεβού των 6, με Τσιόδρα – Χαρδαλιά;
• Πώς πέρασε ο Έλληνας στην καραντίνα;
• Πώς μετακινήθηκε;
• Γιατί οι ηλικιωμένοι δεν έλεγαν με τίποτα να μείνουν σπίτι;
• Γιατί τα κατοικίδια ήθελαν να παραταθεί η καραντίνα;
• Πώς θ’ απολαμβάνουμε πλέον το δείπνο μας σ’ ένα ρεστοράν με τα νέα μέτρα αποστασιοποίησης;
• Πώς θα διασκεδάζουμε στα νυχτερινά μαγαζιά;
• Πώς θα περνάμε ευχάριστα την ώρα μας – όχι με πολύ κόσμο – αλλά «JUST THE 2 OF US»;
Ο Μάρκος Σεφερλής και ο πολυμελής θίασός του υπόσχονται για μία ακόμα φορά την απόλυτη «θεραπεία» με το ένα και μοναδικό φάρμακο που διαθέτουν όλα αυτά τα χρόνια! TO ΓΕΛΙΟ!

Read More

And More