Μάρκος Σεφερλής: Τα καυτά φιλιά στην Έλενα Τσαβαλιά στην πρεμιέρα του! [pics]

Ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται πως άφησε πίσω τις άσχημες μέρες που έζησε πριν λίγο καιρό. Η ακύρωση  της παράστασης “Ζητείται Ψεύτης”, αλλά και η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε αυτόν και στην Έλενα Ακρίτα ήταν κάτι που τον λύγισε και τον έκανε να ξεσπάσει δημόσια. Ο αγαπημένος ηθοποιός μετά από όλα αυτά, επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι με μία λαμπερή πρεμιέρα.

Ο Μάρκος “ανέβασε” την θεατρική παράσταση “Piter Panic” στο “Θέατρο Περοκέ” και πρόσφερε πολύ γέλιο στους θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν. Φυσικά, από αυτή την σπουδαία μέρα της ζωής του, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από δίπλα του η σύζυγος του Έλενα Τσαβαλιά και ο γιος τους Χάρης.

Ο Μάρκος και η Έλενα είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και ο ένας είναι το στήριγμα του άλλου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Η Έλενα είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του συζύγου της και στις παραστάσεις του, δίνει το πιο δυνατό της χειροκρότημα. Έτσι και τώρα, από τις μπροστινές θέσεις η Έλενα απόλαυσε την μοναδική ερμηνεία του Μάρκου και εκείνος για να την ευχαριστήσει της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στα χείλη, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Χάρης Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά

Έλενα Τσαβαλιά

Φωτογραφίες NDP

 

Read More

And More