Μάρω Λύτρα: Ο γάμος της με τον Τεό Παππάς στον Καναδά και το γαμήλιο πάρτυ! [pics]

Μπορεί να λείπει εδώ και πολλά χρόνια από την Ελλάδα, η Μάρω Λύτρα όμως είναι ένα από τα πρόσωπα που είχαμε ξεχωρίσει το 2003 στο Fame Story. Η γνωστή τραγουδίστρια που ζει πια μόνιμα στο Μόντρεαλ στον Καναδά έζησε αυτές τις μέρες μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Τεό Παππάς.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Μόντρεαλ έχοντας στο πλευρό του φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, αλλά η Μάρω δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ποζάρει με το λευκό νυφικό της.

Οι φίλοι της στα social media μάλιστα ανέβασαν φωτογραφίες από το μυστήριο και το χορό του Ησαΐα και ευχήθηκαν τα καλύτερα στους νεόνυμφους. Η Μάρω Λύτρα μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στο Facebook γράφοντας: “Que sera sera, όποιο κι αν είναι το μέλλον, είναι στο χέρι μας να το μάθουμε”.

Μετά το γάμο ακολούθησε παραδοσιακά το γαμήλιο γλέντι στο 40Westt, όπου υπήρξε ειδικό μενού για τους καλεσμένους, ενώ το γαμήλιο τραπέζι είχε διακοσμηθεί με λευκά λουλούδια (τριαντάφυλλα, ορτανσίες και ορχιδέες)…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More