Μ. Λύτρα: “Έχω περάσει από σχέση που έτρωγα ξύλο”

Η Μάρω Λύτρα μίλησε στην εκπομπή “TV Weekend” για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει περάσει μέσα από τις σχέσεις της. Δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει περάσει και κατάθλιψη αλλά προσπάθησε και το αντιμετώπισε: “Δεν είναι ντροπή ούτε να βρεις ψυχολόγο και να βοηθήσεις τον εαυτό σου.”

Όταν ήρθε στην Ελλάδα πριν από κάποια χρόνια για να μπει στο Fame Story, όπου και την γνωρίσαμε, είχε άλλη νοοτροπία όπως λέει η ίδια. “Σκεφτόμουνα ότι δεν έπρεπε να πω το ένα ή το άλλο αλλά την ξεπέρασα πλέον. Η αλήθεια είναι πως έχω την τάση να τα βλέπω όλα λίγο σκούρα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό μέσα μου”, εξηγεί.

Η Μάρω αναφέρθηκε και στον πρώην άντρα της με τον οποίο δεν έχει επαφές πια αφού είναι εκείνη που τον έχει πληγώσει. “Όπως εγώ δεν μιλάω σε κάποιους που με πλήγωσαν, έτσι και αυτός. Λογικό είναι. Ο άντρας μου ήταν μουσικός, έτυχε το Fame Story και λίγους μήνες πριν είχα χάσει τον πατέρα μου. Έκλεισα μια πόρτα και άνοιξα ένα παράθυρο. Ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή και την έκανα” περιγράφει.

Όσον αφορά αυτούς που την πλήγωσαν λέει: “Δέχτηκα αρκετά πράγματα σε σχέσεις μου τα οποία δεν θα τα δεχόμουν τώρα. Έχω περάσει από σχέση που είχε ξύλο. Μου ʽχει τύχει να με χτυπάνε.” Και συνεχίζει: “Τα εξωτερικά σημάδια φεύγουν, τα εσωτερικά είναι πιο δύσκολα. Σε τρώνε αυτές οι καταστάσεις. Μια γυναίκα δεν μπορεί να αρέσκεται στην κατάσταση αυτή, απλά δεν ξέρει πως να βγει από αυτή τη σχέση, πως να φύγει. Ευτυχώς βρήκα τον τρόπο να βγω από αυτή τη σχέση και βγήκα”.

Read More

And More