Μάρθα Καραγιάννη: Συγκινούν τα λόγια της για την απώλεια του Κώστα Βουτσά – Video

Ο αιώνιος έφηβος Κώστας Βουτσάς δεν βρίσκεται πια εδώ. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου και έδωσε μια δύσκολη μάχη μέχρι το τέλος, από την οποία δεν βγήκε δυστυχώς νικητής. Η οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και οι φίλοι και οι καλλιτέχνες τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο και ραγίζουν καρδιές με τα μηνύματα αγάπης για τον Κώστα Βουτσά.

Η αγαπημένη του φίλη Μάρθα Καραγιάννη μίλησε στον Alpha και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές: «Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά τη Ντόρα. Λυπάμαι Κωστάκη που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω».

Οι δυο σπουδαίοι ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου όπως: Κορίτσια για φίλημα, Μερικοί το προτιμούν κρύο, Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ, Οι θαλασσιές οι χάντρες και άλλες πολλές.

Read More

And More