Μάρθα Καραγιάννη: Την επισκέφτηκε ο Σπύρος Μπίμπιλας στο νοσοκομείο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Η Μάρθα Καραγιάννη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, γεγονός που έχει ανησυχήσει όλους όσους την αγαπούν. Όλα ξεκίνησαν όταν η σπουδαία ηθοποιός ένιωσε πόνο στην κοιλιακή χώρα και ανέβασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η επιστήθια φίλη της και συνάδελφος Δώρα Δούμα αλλά και πολλά αγαπημένα πρόσωπα.

Η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη όλο και καλυτερεύει, γεγονός που αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός επισκέφτηκε την αγαπημένη του φίλη στο νοσοκομείο και αποκάλυψε ότι η ίδια αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι της αναφέροντας παράλληλα ότι τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία.

“Χθες βράδυ είδα την αγαπημένη μου φίλη Μάρθα Καραγιάννη στην κλινική κι είναι μια χαρά. Από σήμερα ελπίζουμε ότι επιστρέφει σπίτι της πάντα με την αγαπημένη της φίλη κ συνάδελφό μας Ντόρα Δούμα που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της όλο αυτόν τον καιρό γι αυτό της αξίζουν πολλά μπράβο…θα πρέπει να μην τις ταλαιπωρήσουμε με πολλά τηλεφωνήματα κι ερωτήσεις..Η Μάρθα ποτέ δεν κυνήγησε την δημοσιότητα ιδιαίτερα για την ιδιωτική της ζωή. Χρειάζονται ηρεμία οπότε να ευχόμαστε γρήγορα να την ξαναδούμε γερή , σιδερένια και δραστήρια”.

Περαστικά!

Read More

And More