Μάρθα Κουτουμάνου: Η απάντηση στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Εδώ και μία εβδομάδα, η κόντρα μεταξύ της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου αποτελεί θέμα συζητήσεων τόσο στην τηλεόραση όσο και στον τύπο. Περίπου δύο χρόνια έχουν περάσει από θάνατο της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη και ο πόλεμος μεταξύ των μελών της οικογένειάς δεν άργησε να ξεσπάσει. Μετά την δημόσια τοποθέτηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» και την συνέντευξη της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου στο Star, η Μάρθα Κουτουμάνου απέστειλε στα ΜΜΕ την απάντησή της σε όλα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες για εκείνη.

Η απάντηση της Μάρθας Κουτουμάνου:

«Αντί άλλης απάντησης σε όσα τις τελευταίες ημέρες και όχι με δική μου ευθύνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα:

1. Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδελφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με συνέπεια να γινόμαστε όλοι -εγώ άθελά μου- αντικείμενο σχολιασμού που πλήττει τη μνήμη της μητέρας μας.

2. Αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην ακολουθήσω αυτήν την πρακτική με την οποία από θέση αρχής διαφωνώ. Η σιωπή μου όμως δε συνιστά ούτε δηλώνει αδυναμία απόδειξης της αλήθειας ή αναλήθειας των όσων έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεση μου.

3. Επισημαίνω ότι για τους ίδιους λόγους συνειδητά μέχρι σήμερα δεν επέλεξα το δρόμο των δικαστηρίων και των αγωγών κατά μελών της οικογενείας μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εφικτή στα πλαίσια μιας πολιτισμένης εξωδικαστικής λύσης η πλήρης διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα είναι δίκαιες και νόμιμες και για εμένα και για την αδελφή μου.

Μάρθα Κουτουμάνου»

Read More

And More