Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – Παγιδευμένοι: Ποια είναι η γοητευτική πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 με τις 2 πατρίδες

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ είναι ένα πρόσωπο που αναμένεται να μας απασχολήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς είναι εκείνη που θα υποδυθεί τη γοητευτική δικηγόρο Άννα Ροδίτη που θα κλέψει την καρδιά του Δημήτρη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη) στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι“.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραία.

Με μητέρα Πολωνή και πατέρα Έλληνα, η ζωή της 28χρονης σήμερα ηθοποιού ήταν πάντα μοιρασμένη ανάμεσα σε δυο πατρίδες, οι οποίες κατέχουν ίσο μερίδιο στην καρδιά και το μυαλό της. Έχει επιλέξει άλλωστε να κρατήσει τα επίθετα και των δυο γονιών της, το “Λαμπίρη” του πατέρα της αλλά και το “Φεντούροφ” προκειμένου να τιμήσει την πολωνική καταγωγή της μητέρας της.

«Μεγάλωσα σ΄ ένα διπολιτισμικό σπίτι. Με όλα τα καλά και τα αρνητικά. Έμαθα να αφουγκράζομαι και να σέβομαι τη διαφορετικότητα και άργησα πολύ να εκτιμήσω το πόσο σπουδαίο είναι να έχει κανείς μία δεύτερη μητρική γλώσσα. Προσπαθώ να επισκέπτομαι την οικογένειά μου στην Πολωνία όσο πιο συχνά μπορώ. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι αισθάνομαι περισσότερο Ελληνίδα ή Πολωνή. Είμαι ένα καθαρό 50-50» είχε παραδεχτεί η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο all4you.gr

Από μικρή είχε ασχοληθεί με διάφορα αθλήματα, ;όπως το μπαλέτο, ενώ εκτός από τις δυο μητρικές της γλώσσες, μιλά ακόμα Αγγλικά και.. Περσικά. Η απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο ήρθε στο Λύκειο. Νωρίτερα, ήθελε να γίνει τα… πάντα.

Στρατιωτικός, μπαλαρίνα, έμπορος, αστροναύτης. Στο λύκειο όμως, μπήκε στη ζωή της η αγαπημένη της δασκάλα, η κυρία Αγγελική και μαζί με αυτή και το θέατρο το οποίο επέλεξε με πλήρη συνείδηση. Έκτοτε, η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ επιβεβαιώνει αυτή της την επιλογή κάθε μέρα χωρίς να μετανιώνει λεπτό.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ σπούδασε στο Εθνικό θέατρο. Εκείνα τα χρόνια στη δραματική σχολή τα θυμάται ως τρία χρόνια γεμάτα. Τρία χρόνια που τα είχαν όλα. Χαρές, λύπες, γέλια, κλάματα, νεύρα, αγάπες, φιλίες, απογοητεύσεις, αγκαλιές.

«Θυμάμαι τα χρόνια αυτά με νοσταλγία, αλλά έχω κρατήσει τις μνήμες και κυρίως τους ανθρώπους και γι’ αυτό είμαι ευτυχής. Θυμάμαι περισσότερο εκείνες τις σπινθηροβόλες στιγμές που πολλές διαφορετικές και αντίθετες γνώμες γεννούσαν τελικά, μετά από κόπο, ένα μικρό διαμαντάκι» είχε πει η ίδια μιλώντας σε συνέντευξή της για τις σπουδές της στο Εθνικό θέατρο.

Κι έτσι, γεμάτο με τέτοιες σπινθηροβόλες στιγμές οραματίζεται και το μέλλον της, ένα μέλλον το οποίο θα διακατέχεται από στιγμές πολυφωνίας που θα βρουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν μέσα σε αυτή η ευτυχία, η αγάπη, ο σεβασμός και η διαφορετικότητα.

Πολλές φορές η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ καταγράφει τις σκέψεις της ωστόσο, το να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγγραφή δεν είναι κάτι που της περνά από το μυαλό. Προτιμά να μείνει αφοσιωμένη στην Τέχνη της.

«Όσο νοιώθω ότι εξακολουθώ να εξελίσσομαι ως ηθοποιός, θα συνεχίζω να διαθέτω όλη μου την ενέργεια ανελλιπώς εκεί» έχει δηλώσει.

Για εκείνη ο τίτλος «τηλεόραση» ήταν πάντα ένας τίτλος αφού εκείνο που την ενδιαφέρει είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεται σε επαφή και τα σενάρια πάνω στα οποία θα πρέπει να δουλέψει.

Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: Η ζωή στη Μεγάλη Βρετανία και η επιστροφή στα πάτρια εδάφη

Τα τελευταία δυο χρόνια ζούσε στο Λονδίνο όταν είδε την ζωή της να αλλάζει σε μερικά μόλις 24ωρα. Μετά από 120 οντισιόν που έκανε η παραγωγή για τον ρόλο της αστυνομικού στην σειρά, επέλεξαν εκείνη, κυριολεκτικά λίγες μέρες πριν από το πρώτο γύρισμα.

Έτσι, αναγκάστηκε να μετακομίσει να αφήσει από τη μια στιγμή στην άλλη τη ζωή που είχε αρχίσει να χτίζει στο Λονδίνο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για τον ρόλο της στη σειρά “Παγιδευμένοι”

Η Άννα Ροδίτη είναι μια νεαρή, μάχιμη δικηγόρος. Έξυπνη, σπιρτόζα, πεισματάρα και δυναμική, μετέρχεται όλων των μέσων για να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και με παράτυπους τρόπους. Όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια, ο πατέρας της καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για ένα έγκλημα που δεν είχε κάνει, γεγονός που καθόρισε τον χαρακτήρα της. Για την Άννα, άλλο είναι ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Σε αντίθεση με τον Δημήτρη, η Άννα δεν στέκεται στους τύπους. Για εκείνη, κάθε τρόπος είναι θεμιτός προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια. Από μικρή που έλειπε ο πατέρας της σε ταξίδια, αλλά ιδίως μετά τη φυλάκισή του, έγινε αρχηγός και προστάτης της οικογένειάς της. Λατρεύει τη μικρή αδελφή της, Μυρτώ, ενώ η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της δοκιμάζεται συνεχώς. Δεν θέλει ποτέ να δείχνει αδύναμη κι έχει έναν δικό της τρόπο να αντιμετωπίζει τον πόνο. Η συνάντησή της με τον Δημήτρη θα είναι καθοριστική και θα τη φέρει αντιμέτωπη με όλα όσα προασπίζεται. Όταν θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο ηθικό και συναισθηματικό δίλημμα, θα συγκρουστεί με όλους όσους αγαπά…

Το TLIFE της εύχεται καλή επιτυχία στο νέο της βήμα!

Read More

And More