Μάρτυρας κλειδί ο 4ος χρυσαυγίτης που γλίτωσε από θαύμα – Ο εκτελεστής πυροβόλησε πρώτα εκείνους που τον κατάλαβαν

Όλα τα σενάρια εξετάζει η Αντιτρομοκρατική, προκειμένου να σκιαγραφήσει το προφίλ των δύο δραστών, αλλά κυρίως του εκτελεστή, ο οποίος έδρασε με αστραπιαίο τρόπο, με απόλυτο επαγγελματικό και με περίσσιο θράσος, γεγονός που δίνει τρομοκρατική διάσταση στο φονικό.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο εκτελεστής κρατάει το όπλο στο χέρι του και δείχνει σωματώδης, ενώ όπως αρχικά είχε αποκαλύψει το NewsIt είχε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά φορώντας πιθανότατα ένα τζόκει, ενώ δεν αποκλείεται να φορούσε και περούκα, προκειμένου να μην είναι εύκολη η αναγνώρισή του.

Σε όλα τα αυτά τα σενάρια έρχεται να προστεθεί και εκείνο πως ο εκτελεστής ήταν αριστερόχειρας. Στην επίμαχη φωτογραφία όπου φαίνεται ο εκτελεστής, το όπλο φαίνεται στο αριστερό χέρι, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως η φωτογραφία αυτή δεν δείχνει την πλάτη του δράστη, οπότε σε αυτή την περίπτωση κρατάει το όπλο με το δεξί του χέρι.

Η Αντιτρομοκρατική έχει στη διάθεσή της το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των γραφείων της Χρυσής Αυγής, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως η εκτέλεση των δύο νεαρών έγινε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και ήταν με άκρως επαγγελματικό τρόπο.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More