Μαρτυρία ασθενούς με κορονοϊό: «Νόσησα από τον ιό και εγώ και το 8χρονο παιδί μου… Νοσηλεύτηκα για 10 ημέρες» (video)

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής η Φωτεινή Ερελιάδου, μία γυναίκα που μαζί με την 8χρονη κόρη της νόσησαν από κορονοϊό.

Η Φωτεινή Ερελιάδου είναι εξωτερική συνεργάτης του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

«Διαγνώστηκα πριν από 24 ημέρες. Το ίδιο και η κόρη μου. Στην αρχή τα συμπτώματα ήταν πυρετός κτλ. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να νοσηλευτώ, γιατί μετά από αξονική στην οποία υποβλήθηκα, φάνηκε μια πνευμονία. Έμεινα μέσα 10 μέρες στο ΑΧΕΠΑ. Έχεις την αγωνία του πώς θα εξελιχθεί. Αν αυτό που βλέπεις γύρω σου, ότι κάποιοι άνθρωποι διασωληνώνονται θα συμβεί και σε σένα. Μέρα με τη μέρα προσπαθείς να γίνεις καλύτερα κι έχεις τη συμπαράσταση από το νοσηλευτικό/ιατρικό προσωπικό. Ήταν μια εμπειρία με αγωνία» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή.

Και πρόσθεσε: «Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αλλά όχι εντελώς καλά. Ακόμα έχω πνευμονία, έχω μία κόπωση, ατονία… Παρόλα αυτά είμαι ατυχής που είμαι σπίτι μου και που είμαι καλύτερα», επισημαίνοντας πως σήμερα θα πάει να κάνει ακόμα ένα τεστ για κορονοϊό.

Όσον αφορά στην 8χρονη κόρη της, ευτυχώς το πέρασε ασυμπτωματικά: «Το παιδί μου κόλλησε από εμένα. Ευτυχώς δεν είχε συμπτώματα».

Δες το βίντεο:

Read More

And More