Μαρτυρία – σοκ φίλης της 21χρονης στην “Tatiana Live”: “Η Μαρία δεν αυτοκτόνησε!”

“Η Μαρία δεν αυτοκτόνησε”, αποκάλυψε στην εκπομπή “Tatiana Live” η κολλητή φίλη της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη, που βρέθηκε νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε σε βαρύ κλίμα το μεσημέρι της Τετάρτης.
“Η Μαρία είναι εντελώς μυγιάγγιχτη. Ήταν ένας άνθρωπος που για ο,τιδήποτε πρόσεχε τον αυτό της… Φοβόταν, ήταν λίγο υπερβολική στο θέμα υγείας της. Δεν είχε δύναμη να το κάνει. Ξέρω ότι δεν θα έπεφτε ποτέ. Είμαι 1000 τα εκατό σίγουρη”, είπε χαρακτηριστικά η φίλη της και αποκάλυψε πως λόγω του προβλήματος που είχε στο πόδι το άτυχο κορίτσι δεν μπορούσε να ανέβει στο σημείο από το οποίο έπεσε και θα έπρεπε κάποιος να την βοηθήσει να το κάνει.

Ενώ, τονίζει το ότι δεν υπήρξε σημείωμα: “Δεν άφησε τίποτα…Είναι τυχαίο που δεν άφησε ούτε ένα σημείωμα;”

“Η Μαρία δεν έπεσε, η Μαρία μπορεί να τσακώθηκε με κάποιον, δεν ρίχνω ευθύνες κάπου, σίγουρα τσακώθηκε με κάποιον. Κάποιος την έριξε από εκεί μόνο για να φανεί αυτοκτονία. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί από τον Ιατροδικαστή, δεν έχω μιλήσει, δεν έχω έρθει σε επαφή, αλλά πραγματικά η Μαρία δεν έχει αυτοκτονήσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More