“Master Chef 2” : Απόψε αρχίζει το… ανακάτεμα!

Μετά έναν και πλέον χρόνο αναμονής και αφού προηγήθηκαν διάφορες αναποδιές, αλλά και αναβολές πρεμιέρας, το «Master Chef 2» κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων (10.20 μ.μ.).Τα «μάτια» ανάβουν, οι κουτάλες αρχίζουν μανιωδώς το ανακάτεμα, μέχρι να βρεθεί ο δεύτερος Ελληνας «Master Chef»!

Οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος αναλαμβάνουν θέση μάχης, ενώ ετοιμοπόλεμη δηλώνει και η Μαίρη Συνατσάκη. Οσο για το τι θα δούμε κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας μετάδοσης του Master Chef; Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τη διαδικασία του bootcamp. Από τις οντισιόν που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου οι υποψήφιοι σεφ προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών, μόνο 50 προκρίθηκαν στη φάση του bootcamp.

Εκεί οι επίδοξοι σεφ έπρεπε να περάσουν καθημερινά από ιδιαίτερα δύσκολες δοκιμασίες που απαιτούσαν τεχνική, έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και ταχύτητα. 25 από αυτούς κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του «Master Chef», ενώ οι υπόλοιποι αποχαιρέτησαν τον διαγωνισμό. Οι κριτές έλαβαν υπόψη για την τελική τους απόφαση τη γεύση, την πρωτοτυπία αλλά και την εμφάνιση των πιάτων.

Read More

And More