“Master Chef 2”: Αυτός είναι ο νέος chef-κριτής, που παίρνει την θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου!

…Καζάνι που βράζει θυμίζει το Master Chef, μιας και ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων μαγειρεύεται αυτή την εποχή με εντατικούς ρυθμούς.
Αφού οι του Star έλυσαν όλες τις… εσωτερικές διαφορές τους και φυσικά και την συνεργασία τους με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και αφού βρήκαν τον αντικαταταστάτη του, άναψαν το “φούρνο” και ξεκίνησαν να “ψήνουν” το fresh “Master Chef” στους 200 βαθμούς, έτσι ώστε μέχρι την ανατολή του νέου χρόνου όλα να είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η μετάδοση του εν ΄λόγω προγράμματος στους δέκτες μας.
Μετά ,λοιπόν, την φυγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου, δράση στο “Master Chef 2”, ανέλαβε ο Λωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, μιας και ετοίμαζε τις συνταγές για τις δοκιμασίες των παικτών.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού με όλες τις λεπτομέρειες γι ΄αυτό τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του γνωστού μαγειρικού ριάλιτι:
“…Το Master Chef προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες και επιστρέφει και πάλι στο Star! Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα Master Chef!
Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουντον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του Master Chef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!
Στο Μaster Chef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους, θα κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές, τη γεύση. Σε ρόλο μέντορα, δεν θα αξιολογούν μόνο, αλλά θα κατευθύνουν και θα συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, υπό την πίεση των ιδιαίτερα απαιτητικών δοκιμασιών.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, οι οποίοι έδωσαν το προσωπικό τους στίγμα στο Master Chef, κέρδισαν τον σεβασμό των περσινών διαγωνιζόμενων και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφουν στο Master Chef 2.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μας συστήθηκε πέρυσι καθώς ήταν η «μαγειρική ψυχή» πίσω από το Master Chef, αυτός που δημιουργούσε τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων. Φέτος επιστρέφει στο Master Chef 2 σε ρόλο κριτή. Οι τρεις βραβευμένοι chef ελπίζουν πως θα συναντήσουν πολλούς ταλαντούχους μάγειρες και υπόσχονται αυτή τη χρονιά μεγάλες ανατροπές!
Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, οι τρεις κριτές βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη από όπου και ξεκίνησαν οι audision για το Master Chef 2, ενώ σήμερα ολοκληρώθηκαν οι audision και στην Αθήνα. Οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν, απογοητεύθηκαν και γοητεύθηκαν και έδωσαν τις 50 ποδιές στους υποψηφίους, που περνάνε στην επόμενη φάση του Master Chef 2! Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, το Master Chef 2 επιστρέφει στο Star!
Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;…”

Read More

And More