“Master Chef 2” : Πότε ξεκινά, τι αλλάζει !

Το “Master Chef Junior” τελείωσε, το “Master Chef” μόλις αρχίζει ! Δεν θα προλάβουν καλά-καλά οι μικροί μπόμπιρες του Mega να σβήσουν το… μάτι και οι κουτάλες θα πάρουν και πάλι φωτιά στο κανάλι της Μεσογείων !

Βλέπετε, μετά τον μεγάλο, τελικό της Κυριακής όπου και θα δούμε το ποια είναι η πιο ταλαντούχα, μικρή, τηλε-μαγείρισσα, την σκυτάλη στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού αναλαμβάνει το δεύτερη έκδοση του γνωστού κουζινο-ριάλιτι, προκειμένου να αναδείξουμε με… δόξα και τιμή τον επόμενο Ελληνα “Master Chef” !

Το “Master Chef 2” αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να βγει στον αέρα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του “Junior”, τελικά θα καθυστερήσει κομματάκι. Ετσι, πιθανότατα θα το δούμε να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας, είτε την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, είτε στις αρχές Μαρτίου.

Οσο για το τι αλλαγές θα υπάρξουν φέτος ; Εννοείται πως η σημαντικότερη αλλαγή είναι εκείνη της οικοδέσποινας του σόου ,δηλαδή, αντί για την Ευγενία Μανωλίδου, ως γνωστόν θα δούμε την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ σημαντική είναι και η διαφορά, πως αυτή την χρονιά οι επίδοξοι chef αντί να είναι 20, θα είναι 25 και είναι όλοι νεαρής ηλικίας, μιας και η παραγωγή του Mega προτίμησε να δώσει τον πρώτο λόγο σε… νέο αίμα !

Κατά τα άλλα, έχουν γυριστεί συνολικά 72 επεισόδια, πλην του τελικού που θα γυριστεί τον Ιούνιο λίγο πριν βγει στον αέρα και η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά.

Read More

And More