“Master Chef 2” : Βγήκε στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής ! Πότε κάνει πρεμιέρα ;

Όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για να ανοίξει η αυλαία του “Master Chef 2” ! Ολα φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους και πως η προετοιμασία του προγράμματος έχει μπει στην τελική ευθεία. Παρόλα αυτά, αν με ρωτάτε, εξακολουθώ να κρατώ μικρό καλάθι και να έχω τις επιφυλάξεις μου σε ότι έχει να κάνει με την πρεμιέρα του συγκεκριμένου προγράμματος.

Και αυτό γιατί; Οχι γιατί είμαι καχύποπτη, ούτε γιατί είμαι… κακός άνθρωπος. Σας το λέω αυτό, γιατί την παραγωγή του “Master Chef” έχει αναλάβει η ίδια εταιρία παραγωγής που είχε και τους “Βασιλιάδες”, τους οποίους λόγω οικονομικών προβλημάτων όπως σας έγραψα και πριν από λίγες ημέρες τους… χάσαμε νωρίς. Για να βγουν πια οι “Βασιλιάδες” στον αέρα, θα πρέπει πρώτα να γίνει θαύμα και το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν ζούμε στην εποχή των… θαυμάτων !

΅Ετσι ,λοιπόν, αν δεν δω να παίζουν οι τίτλοι αρχής στην τηλεόρασή μου του γνωστού κουζινοριάλιτι του Mega, θα εξακολουθώ να είμαι επιφυλαχτική – όπως ήδη σας είπα – σε σχέση με την πρεμιέρα του.

Οσο για τους ανθρώπους του Mega ; Εννοείται πως κάνουν κι αυτοί τον… σταυρό τους, προκειμένου μέχρι τον επόμενο μήνα που προγραμματίζουν να βγάλουν στον αέρα το συγκεκριμένο φορμά, να πάνε όλα κατ ΄ευχήν.

Μάλιστα, από χθες το βράδυ μεταδίδεται και το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ που γυρίστηκε για το “Master Chef 2”, ένα τρέιλερ το οποίο σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική και τον σχεδιασμό του, εννοείται πως κουβαλά την σφραγίδα του Mega, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλογυρισμένα τρέιλερ που έχουμε δει στο Μεγάλο Κανάλι. Το σλόγκαν του δε είναι : “Φέτος το παιχνίδι σοβαρεύει…” !

Και αν νομίζετε πως σε αυτό “πρωταγωνιστούν” συνταγές, κουτάλες και κατσαρόλες, απατάσθε ! Βλέποντας κανείς το τρέιλερ του “Master Chef”, αρχικά πιστεύει πως στο κανάλι ξεκινά την μετάδοση του… “CSI” ! Δεν σας αποκαλύπτω ,όμως, περισσότερα, για να μην σας το χαλάσω…

Τέλος, η πρεμιέρα του παιχνιδιού σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.


Read More

And More