“Master Chef”… Ερχονται αλλαγές !

Και ,όμως, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, οι υποψήφιοι “Master Chef” καλούνται να κάνουν διαφορετικό… παιχνίδι ! Ναι, αν νομίζετε πως ότι ήταν να δείτε, το έχετε δει πια στο κουζινο-ριάλιτι του Mega, κάνετε λάθος ! Και αυτό γιατί; Γιατί σημαντικές αλλαγές βρίσκονται καθ ΄οδόν και αυτές τις ημέρες θα παρουσιαστούν στους δέκτες μας.

Με άλλα λόγια; Ο τρόπος διεξαγωγής και πιο συγκεκριμένα ο τρόπος των αποχωρήσεων, αλλάζει στο παιχνίδι, αλλά και όχι μόνο… Ετσι ,λοιπόν, δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε ξανά ομαδικές δοκιμασίες στο ριάλιτι μαγειρικής του Μεγάλου Καναλιού. Κάθε εβδομάδα οι παίκτες θα καλούνται να περάσουν απο… ατομικές δοκιμασίες ! Ο καθένας θα καθορίζει μόνος του – κατά κάποιο τρόπο – την τηλεοπτική του μοίρα.

Επίσης καταργείται και η ψηφοφορία των παικτών, για το ποιος θέλουν κάθε εβδομάδα σύμφωνα με την δική τους γνώμη να μείνει ή να φύγει απο το παιχνίδι. Η αποχώρηση απο εδώ και στο εξής θα καθορίζεται μόνο απο το αποτέλεσμα της δοκιμασίας και απο την ψηφοφορία φυσικά της κριτικής επιτροπής.

Οσο τώρα για το αν έχει γυριστεί και ο μεγάλος τελικός και αν έχει αναδειχθεί ,ήδη, πίσω απο τις κάμερες ο “Master Chef” ; Οχι… Το πολυ αναμενόμενο γύρισμα προγραμματίζεται να γίνει γύρω στις 20 του μήνα, ενώ ο μεγάλος τελικός έχουν αποφασίσει εκεί στο Mega να βγει στον αέρα στις 28 του μήνα, μόλις τρεις μέρες πριν μας αποχαιρετήσει ο παλιός ο χρόνος !

Read More

And More