Master Chef: Η Γωγώ Κωστάκη αποχώρησε και το Twitter “γλεντά” τη χαρά του Τζώρτζη!

Μετά από επτά υποψηφιότητες, μια αποχώρηση και μία επιστροφή στο σπίτι του Master Chef, η Γωγώ Κωστάκη αποχώρησε οριστικά από το reality μαγειρικής. Η νεαρή μαγείρισσα έφτιαξε το χειρότερο πιάτο από τα τρία, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο παιχνίδι ο Σάββας Ληχανίδης και ο Δημήτρης Τσίκιλης και να φύγει εκείνη.

«Φτάνοντας μέχρι εδώ και ακούγοντας τα λόγια των κριτών, έχω καταφέρει αυτό το πράγμα για το οποίο ήρθα στον διαγωνισμό. Να μάθω τον εαυτό μου, να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος, να μάθω πράγματα πάνω στη μαγειρική. Και σίγουρα να μάθω να πιστεύω στον εαυτό μου και να μην βασίζομαι στους άλλους. Όλα αυτά τα κατάφερα, διαγωνίστηκα με τον εαυτό μου στην ουσία τόσες φορές» είπε η Γωγώ πριν αποχωρήσει οριστικά από το Master Chef.

Το Twitter φυσικά για ακόμη μια φορά πήρε θέση στην αποχώρηση της αγαπημένης του παίκτριας, κοροϊδεύοντας το γεγονός ότι έφτιαξε κουνέλι με μακαρόνια! Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στους χρήστες των social media, όμως, ήταν η χαρά του Τζώρτζη, ο οποίος κυριολεκτικά… πέταξε από την χαρά του όταν μπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης αντί της Γωγούς!

Δες τις καλύτερες αντιδράσεις:

Δες το στιγμιότυπο που ο Τζώρτζης πετά από τη χαρά του:

Read More

And More