“Master Chef”: Η αποχώρηση και η απίστευτη δοκιμασία-πρόκληση!

Τρεις παίκτες βρίσκονται απόψε αντιμέτωποι στη δοκιμασία αποχώρησης, η Παρασκευή Παπά, ο Λάμπρος Βακιάρος και ο Παναγιώτης Δημητρίου. Ένα γλυκό υπερπαραγωγή, μια συνταγή με πολλές παρασκευές, αγχώνει τους διαγωνιζόμενους!
Αρκεί μία ώρα για να φτιάξουν το καλύτερο πιάτο της ζωής τους; Ο διαγωνισμός απαιτεί ταλέντο, τεχνική, πάθος και σωστή διαχείριση του χρόνου! ‘Ενας δεν θα τα καταφέρει…
Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές τωνδιαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.
Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.
Το Master Chef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση καισυγκίνηση. Το πιο Master Chef από τα Master Chef βρίσκεται στο Star και η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα Master Chef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται…

Read More

And More