“Master Chef” ! Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις μας ;

Πάει και τελείωσε… Το Mega είναι ένα κανάλι που έχει μάθει πολύ καλά το πως να κάνει τηλεόραση με …αριστοτεχνικό τρόπο ! Το Mega είναι ένα κανάλι που αναμφισβήτητα ξέρει να σου πλασάρει με τον τρόπο εκείνο που πρέπει το κάθε τι που κατά καιρούς βγάζει στον αέρα … Ακόμα κι αν αυτό το …κάθε τι , είναι ένα πρόγραμμα άχρωμο και άγευστο που δεν έχει τίποτα να σου πει, όπως είναι τα ριάλιτι-μαγερικής !

Αν το καλοσκεφτείτε , ένα ριάλιτι μαγειρικής είναι ένα πιάτο άχρωμο, άοσμο, άγευστο σαν …νερόβραστο κολοκυθάκι κι ,όμως, οι άνθρωποι του Mega, ξέρουν πως αυτό το …κολοκυθάκι να το μεταμορφώσουν σε …γκουρμέ γεύση και να σε κάνουν να θέλεις να το δοκιμάσεις με τρέλα !

Αυτό ακριβώς πέτυχαν και με το “Master Chef” ! Μια εκπομπή την οποία κατ΄ουσία δεν έχεις λόγο να παρακολουθήσεις ,γιατί το περιεχόμενό της είναι ανούσιο . Απλά τα πράγματα… Παρόλα αυτά, όποιος έκατσε απόψε να δει το “Master Chef” κόλλησε !

Και πρώτα απ ΄όλα ; Κόλλησε με την εικόνα ! Θα μου πείτε για τηλεόραση μιλάμε, δεν θα κολλήσεις με την εικόνα ; Σωστό κι αυτό ,μόνο που αυτό ακριβώς τα περισσότερα κανάλια το …ξεχνάνε και όχι δεν κολλάς με την εικόνα !

Η εικόνα του “Master Chef” ,λοιπόν, ήταν …κολλητική ! Ηταν μία εικόνα φρέσκια, πολύχρωμη, ελκυστική …Ηταν μία εικόνα …μπουκιά και συγχώριο !

Και επειδή μιλάμε για εικόνα, πρέπει να πούμε πως απίστευτη και πολλές φορές μέχρι και …ευρηματική ήταν και η σκηνοθεσία .Η σκηνοθεσία της εκπομπής ήταν όλα τα λεφτά, όπως επίσης στα συν του προγράμματος ήταν και οι γρήγοροι ρυθμοί του.

Οσο για την Ευγενία Μανωλίδου ; Εδώ ταιριάζει γάντι το …ούτε κρύο, ούτε ζέστη ! Ο ρόλος της στο πρόγραμμα απ ΄ότι φάνηκε τουλάχιστον για την ώρα, είναι καθαρά διεκπαιρεωτικός και πολύ μα πολύ …γλυκανάλατος , όπως πάντα ! Στο τέλος δεν την γλιτώνουμε θα το πάθουμε το …ζάχαρο με την περίπτωσή της !

Εκείνος δε που θα κλέψει την παράσταση στο συγκεκριμένο ριάλιτι θα είναι ο Λευτέρης Λαζάρου και να μου το θυμηθείτε ! Ο γνωστός chef κάτι με το φυζίκ του ,κάτι με το στυλ του, κάτι με τον αέρα που έχει, είναι όλα τα λεφτά !

Με άλλα λόγια ; Η πρεμιέρα του “Master Chef” ήταν κάτι σαν το …ραπανάκι ! Μας άνοιξε την όρεξη …Για να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια !

Read More

And More