MasterChef: Αυτός είναι ο σύντροφος της Σπυριδούλας που θα παντρευτούν το καλοκαίρι! [pics]

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι από τις παρουσίες στο φετινό MasterChef που έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Βέβαια, η 25χρονη διαγωνιζόμενη δεν έχει κερδίσει την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού και δεν είναι και… λίγα τα αρνητικά σχόλια για εκείνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, η νεαρή Σπυριδούλα όπως έχει κάνει γνωστό ήδη από την αρχή του παιχνιδιού είναι πολύ ερωτευμένη και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Ο σύντροφός της ονομάζεται Αποστόλης, είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια και πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 8 Ιουνίου. Αν βέβαια έχει ολοκληρωθεί το παιχνίδι και η Σπυριδούλα βρίσκεται εκτός του σπιτιού του MasterChef.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η παίκτρια αποκάλυψε κι άλλες λεπτομέρειες για τη σημαντική αυτή ημέρα: «Είναι 8 Ιουνίου ο γάμος μου, άρα πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε. Στον Βόλο παντρεύομαι και εννοείται έχω βρει νυφικό. Τα έχω κλείσει όλα. Αν δεν έχουμε τελειώσει μέχρι τότε, δεν θα πάω».

Δες φωτογραφίες της Σπυριδούλας με τον αρραβωνιαστικό της:

Ο Αποστόλης είναι ιδιαίτερα γοητευτικός και η Σπυριδούλα έχει βρει σε εκείνον όλα όσα ονειρευόταν! Βέβαια, αν δεν ολοκληρωθεί το MasterChef (και δεν αναδειχθεί η πρώτη Ελληνίδα MasterChef όπως δηλώνει επανειλημμένως) γάμος δεν πρόκειται να γίνει…

Read More

And More