MasterChef: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με διαγωνιζόμενο – Τι συνέβη; [video]

Τετάρτη χθες και σειρά για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef είχε το τεστ δημιουργικότητας. Οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους, με κάποιους να εντυπωσιάζουν τους κριτές και κάποιους όχι. Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της δοκιμασίας, η στάση ενός παίκτη κατάφερε να κάνει έξαλλο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο λόγος για τον Ηλία Κιαζόλι. Ο γνωστός κριτής ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα του επίδοξου μάγειρα, ώστε να στηρίξει τα λεγόμενά του.

“Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις;” αναρωτήθηκε με νόημα ο κριτής του MasterChef προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο. “Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα – θα το πω μια τελέυταία φορά – είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική.

Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του. Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω”, ανέφερε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Read More

And More