MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Σταύρου Βαρθαλίτη μετά τη νίκη του στον τελικό

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο νικητής του MasterChef 4! Ο ταλαντούχος σεφ κέρδισε την πρώτη θέση στο reality μαγειρικής με 54 βαθμούς έναντι 43 του Σταυρή Γεωργίου. Ο ίδιος φανερά ενθουσιασμένος με τη νίκη του έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας μεταξύ άλλων όλους όσους τον στήριξαν σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

“Ένα μοναδικό ευχαριστώ σε όλους σας …σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη την αγάπη σας! Το ταξίδι ήταν μοναδικό με τρομερές στιγμές , γεμάτο από στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη παραγωγή και στους τρεις υπέροχους και δροσερούς κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και στον ήρωα που δεν φαίνεται @nick.d.thomas !!

Κρατήστε ψηλά παιδιά μου το σύνθημα “Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλιτης” ως τα ουράνια! Σας αγαπώ όλους … μείνετε παρέα μου γιατί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς και για εμάς! Stay safe – Stay positive – Stay active #MasterChefGr #masterchefgr #masterchef4 #mastercheffinal #foodie #foodman #winner #erotasalitis”, ήταν τα λόγια του στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης κρατώντας το τρόπαιο του MasterChef.

Read More

And More