Masterchef: Κακός χαμός στο twitter με τη μονομαχία Τζώρτζη – Γωγώς!

Σε αρένα μετατράπηκε το Masterchef και τα μαχαίρια έχουν ήδη βγει ανάμεσα στους παίχτες. Με πρωταγωνιστές φυσικά τον Τζώρτζη Παπανικολάου και την Γωγώ Κωστάκη. Οι άλλοτε κολλητοί φίλοι του παιχνιδιούν έχουν έρθει σε ρήξη και η κόντρα ανάμεσά τους είναι άνευ προηγουμένου.

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης μάλιστα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και μπορεί οι δυο τους μαζί με τον Μάριο -που τελικά αποχώρησε- να τα έδωσαν όλα στην κουζίνα, όσα έγιναν όπως στα παρασκήνια ήτραν αυτά που έβαλαν “φωτιά” στο twitter.

Αφού η Γωγώ είπε εξ’ αρχής πως στόχος της είναι να διώξει τον Τζώρτζη -κάτι που δεν κατάφερε όμως- δεν σταμάτησε να κάνει σχόλια για τον υπέρμετρο ενθουσιασμό του, το νέο “παρεάκι” του, αλλά δεν παρέλειξε και να θίξει πως ο “πρώην κολλητός της” είναι διπρόσωπος. Αποκορύφωμα των ατακών της η στιγμή που ζητά να της φέρουν σακούλες για να βάλει μέσα “τα ψώνια”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VlENLxXU-0o

Και όπως καταλαβαίνεις μετά τις συγκεκριμένες ατάκες – φωτιά, έγινε ο κακός χαμός στο Twitter με τους χρήστες να τρολάρουν, αλλά και να κάνουν support στην Γωγώ!

https://twitter.com/voicenick03/status/968940524609724418

https://twitter.com/koroniadiss/status/968939170008911885

Read More

And More