Masterchef: Ο Συμεωνίδης συναντήθηκε με τον chef που τον έβγαλε από το παιχνίδι! [pics]

Ένα σοκολατένιο καπάκι τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης όμως φαίνεται να κρατά μόνο τα καλά από το Masterchef και να μην έχει hard feelings για το δημιουργό του γλυκού “Καλδέρα” Χρήστο Βεργάδο που τον οδήγησε στην αποχώρηση από το Masterchef.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης διαιωνίστηκε με τον Τζώρτζη Παπανικολάου στην διαδικασία αντιγραφής πιάτου. Το πιάτο που κλήθηκαν να φτιάξουν ήταν ένα γλυκό με το όνομα “Καλδέρα”, δημιουργία του Χρήστου Βεργάδου. Μόλις, όμως, οι δυο παίχτες ολοκλήρωσαν το γλυκό τους, το σοκολατένιο καπάκι από το γλυκό του Κωνσταντίνου έπεσε και του στέρησε τη νίκη.

Και μπορεί στην αποχώρησή του να ήταν στενοχωρημένος και “μουδιασμένος”, όταν έφυγε από το Masterchef τα άφησε όλα πίσω, ακόμη και το 5άρι που πήρε από τον δημιουργό του πιάτου για την αστοχία του.

 

Ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται να συναντήθηκαν και εκτός παιχνιδιού με τον Κωνσταντίνο να συμμετέχει σε σεμινάριο του Βεργάδου και εκείνον να ανεβάζει φωτογραφίες τους λέγοντας: “Στο “καπάκι” στο σεμινάριο μου”.

https://www.instagram.com/p/BgmToySHauu/?taken-by=cvpastry

Read More

And More