MasterChef: Ο Χρήστος Μπάρκας αποδέχεται τον τίτλο του Μr. Kρατς και απαντά για την ατάκα του που έγινε viral!

Κατάφερε με μία του ατάκα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, να γίνει ο πιο αγαπητός παίκτης του φετινού «MasterChef» και να θεωρηθεί στην πορεία ένα από τα μεγάλα φαβορί. Ο Χρήστος Μπάρκας, ο οποίος έγινε viral με το «Κρατς», αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής και επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά του. Μάλιστα, έκανε δυναμικό come back στο Instagram, αφού από την ώρα που πήρε ξανά στα χέρια του το κινητό του δεν έχει σταματήσει τις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο 33χρονος δημοσίευσε μια χιουμοριστική εικόνα που βρήκε στο διαδίκτυο και στη λεζάντα που την συνόδευε εξήγησε στους followers του τον λόγο που είπε στον Πάνο Ιωαννίδη την περιβόητη ατάκα «Κρατς», η οποία μάλλον θα τον ακολουθεί για χρόνια.

«Μr. Kρατς… Ήρθε η ώρα να αποδεχθώ αυτό τον τίτλο που όλοι εσείς μου δώσατε με τόση αγάπη! Αποφάσισα και εγώ να τους ετοιμάσω ένα ντόπιο πιάτο «βατραχοπόδαρα σε χρυσή κρούστα σε φωλιά από άγρια χόρτα με αρωματικό τραχανότο», περήφανος αρχίζω να λέω για τις ποικιλίες των χόρτων και ότι τα μάζεψα μόνο μου… που να φανταστώ τι θα επακολουθούσε! «Το Κρατς;»… Βρε εγώ το κράτησα το χορταράκι για να είναι όσο πιο φρέσκο γινόταν… αμ έλα που άλλο εννοούσε ο κύριος Ιωαννίδης και να σου ο τίτλος! Στα Γιάννενα παιδιά μιλάμε λίγο αλλιώς άσε που ντοπιολαλιά σημαίνει γλωσσικός πλούτος και να πως γεννήθηκαν χιλιάδες ατάκες χάρη σε όλους εσάς!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More