MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη μετά τη μεγάλη νίκη του στον τελικό [video]

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναδείχθηκε νικητής του τέταρτου κύκλου του MasterChef κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο ταλαντούχος μάγειρας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και τελικά κατάφερε να σταθεί στο μεσαίο βάθρο κάνοντας το μεγάλο του όνειρό πραγματικότητα. Ο νέος Έλληνας MasterChef κέρδισε το απόλυτο 30 από τους κριτές, γεγονός που κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη του.

Αμέσως μετά το τέλος της ζωντανής σύνδεσης ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο Star αναφέροντας συγκινημένος και πολύ χαρούμενος:

«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου για το τι θα γίνει σήμερα. Τελικά δε χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το πραγματικό μου όνειρο. Είχε ένα πολύ ωραίο τέλος αυτό το ταξίδι με τον καλύτερο παρτενέρ που θα μπορούσα να έχω. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος! Απλά τώρα θέλω να δουλέψω δίχως αύριο για να δείξω στον κόσμο ότι το αξίζω και την αγάπη του επίσης.

Κατά βάθος πίστευα ότι έχω κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στον τελικό και στις δύο δοκιμασίες αλλά το κρατούσα για μένα! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αλλά κρατούσα χαμηλά την… μπάλα, γιατί είχα να κάνω και με τον καλύτερό μου φίλο μέσα στο παιχνίδι.

30αρι ίσον τρία δεκάρια… Δεν το περίμενα για κανένα λόγο. Ήξερα ότι έχω κάνει μια καλή προσπάθεια στις αντιγραφές… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα από αυτούς τους κριτές αυτή την ονειρική βαθμολογία. Ήταν ο καλύτερος, άριστος τρόπος για να κλείσει αυτός ο τελικός!».

Δες το βίντεο:

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα!

Read More

And More