MasterChef: Όσα δεν γνωρίζεις για την ευαίσθητη αλλά και δυναμική Εύα Αμπάν

Στο MasterChef οι διαγωνιζόμενοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με νέες μαγειρικές δοκιμασίες και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Οι ανατροπές είναι πολύ συχνές στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής με τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι πιο αυστηροί με τους παίκτες. Μία από τις παίκτριες του MasterChef που κατάφερε πρόσφατα να επιστρέψει στο παιχνίδι είναι η Εύα Αμπάν. Να σημειωθεί ότι η Εύα ήταν η πρώτη που είχε αποχωρήσει από το διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά πριν λίγες ημέρες γύρισε πίσω μετά από απόφαση των κριτών με βάση το αποτέλεσμα μιας νέας δοκιμασίας.

Για την Εύα το να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef ήταν ένα crash test ορίων. Αυτό που την βοήθησε να μπει στο παιχνίδι ήταν το πείσμα της. Για εκείνη η μαγειρική είναι έκφραση, δημιουργικότητα και πολύ φαντασία. Θεωρεί πως είναι γενικά ήρεμος άνθρωπος, ευαίσθητη αλλά όπου χρειαστεί είναι και ιδιαίτερα δυναμική. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τη χαρά της, που ανήκει στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. 

Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες και video από τις οντισιόν και την συμμετοχή της Εύας Αμπάν στο MasterChef:

Το πιάτο που για εκείνη ισούται με την αγάπη είναι η ομελέτα της μαμάς της, όπως τη φτιάχνει κάθε πρωί. Αν ήταν υλικό κουζίνας θα ήταν μύλος.

Read More

And More