Masterchef: Το πρώτο μήνυμα του Πάνου Τόγια μετά την αποχώρησή του!

Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από την συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef, το οποίο ολοκληρώθηκε με την αποχώρησε ενός ακόμα παίκτη, αλλά και την ανάδειξη της τελικής τριάδας του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Μανώλης Σαρρής έκανε το καλύτερο πιάτο και πέρασε απευθείας στην τριάδα. Οι υπόλοιποι τρεις κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του καταξιωμένου Chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, με τον Πάνο Τόγια να συγκεντρώνει την χαμηλότερη βαθμολογία και να μην καταφέρνει να φτάσει τον μεγάλο τελικό.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο 23χρονος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, μέσα από την οποία μίλησε για την εμπειρία του, ενώ ευχαρίστησε ακόμα τους κριτές και κοινό που τον στήριξε.

«Tο μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More