Μάθε ποια ήταν τα πραγματικά ονόματα τεσσάρων διασήμων!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι είναι οι stars που έχουν γίνει γνωστοί με ψεύτικα ονόματα; Η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί, πάρα πολλοί! Όμως, πίσω από κάθε όνομα, κρύβεται και μια ιστορία, που κάποιες φορές είναι είτε παράλογη είτε αστεία!

Nicolas Cage

Στην εφηβεία του, ο Nicolas Coppola αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του για να αποφύγει τα πειράγματα των συναδέλφων του. Όχι, δεν τον πείραζαν γιατί το επώνυμό του… ξένιζε. Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η επιτυχία του οφειλόταν όχι τόσο στο υποκριτικό του ταλέντο, όσο στην συγγενική σχέση που είχε με τον “μετρ” του κινηματογράφου, Francis Ford Coppola! Όσο για το επώνυμο Cage που υιοθέτησε, προέκυψε από ένα κόμικ. Φανατικός του “Powerman”, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να “βαφτιστεί” με το όνομα του δημιουργού τού κόμικ. Άλλωστε είναι γνωστό ότι έχει ένα… κολληματάκι με τα ονόματα και τα κόμικ, αφού τον γιό του τον έχει ονομάσει Kal-El, εμπνευσμένος από τον Superman!

Michael J. Fox
Στην πραγματικότητα το μεσαίο του όνομα δεν αρχίζει καν από J, αφού τον λένε Andrew! Το J, μάλλον δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι σημαίνει, αφού το επέλεξε τελείως τυχαία. Όταν πήγε να εγγραφεί στην SAG (ομοσπονδία ηθοποιών κινηματογράφου) κάποιος άλλος ηθοποιός συνονόματος του είχε προλάβει να καταγραφεί με αυτό το όνομα κι έτσι αναγκάστηκε να κάνει μια μικρή αλλαγή.

Katy Perry
Η τραγουδίστρια τού “I Kissed a girl”, στην πραγματικότητα ονομάζεται Katy Hudson. Ο λόγος που άλλαξε το όνομά της είναι εμφανής. Δεν ήθελε να την μπερδεύουν με την ηθοποιό Kate Hudson. Από τη στιγμή που αποφάσισε να το αλλάξει, το υπερασπίζεται με κάθε τρόπο. Το 2009 οι δικηγόροι της ανέλαβαν να σταματήσουν έναν Αυστραλό σχεδιαστή, τον Katie Perry, o οποίος ήθελε να ανοίξει μαγαζί με την επωνυμία του.Michael Keaton
Το πραγματικό του όνομα όσο και αν σας φαίνεται παράλογο είναι Michael Douglas! Η αλλαγή του ονόματος έγινε όταν είδε μια φωτογραφία της Diane Keaton, και αποφάσισε να το υιοθετήσει γιατί του φάνηκε πολύ μελωδικό! Φυσικά, ο βασικός λόγος αυτής της αλλαγής, ήταν ότι υπήρχε κι άλλος Michael Douglas.

Read More

And More