Μάθε ποιό πρόσωπο του ΑΝΤ1 πάει Epsilon για το “Survival Secrets”!

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού; Τι κι αν οι περισσότεροι βρίσκονται σε ρυθμούς θερινής ραστώνης; Οι άνθρωποι του Epsilon εξακολουθούν να δουλεύουν σκληρά, – διακαναλικό φαινόμενο είναι αυτό, αυτή την εποχή – , μιας και ετοιμάζουν το fresh πρόγραμμα του καναλιού, με το οποίο και θα υποδεχτούν την σεζόν 2017-2018.

Ένα από τα πρότζεκτ ,λοιπόν, του καναλιού που αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς είναι το πολυσυζητημένο “Survival Secrets”, το οποίο απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω θα βγει κανονικά στον αέρα από την… τιμημένη Κουρούτα, έτσι για να δώσει μία άλλη διάσταση στο τι ακριβώς εννοούμε παιχνίδι περιπέτειας.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και το σχετικό κάστινγκ το οποίο και πραγματοποιείται εδώ και περίπου τρεις μήνες και ήδη τα πρώτα πρόσωπα που έχουν δώσει τα χέρια, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα Μέσα.

Ένα απ ΄όλα τα πρόσωπα που θα δούμε στο παιχνίδι, προέρχεται από τον ΑΝΤ1. Ναι, ναι, καλά διάβασες λατρεμένη προέρχεται από τον ΑΝΤ1 και λίαν συντόμως θα δηλώνει… Epsilon! Ποιό είναι αυτό το πρόσωπο; Η γλυκιά Ιρένε Τροστ, την οποία αν θυμάσαι απολαύσαμε τον χειμώνα που μας πέρασε στο “Your Face Sounds Familiar” και τώρα απ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, είναι πανέτοιμη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Κατά τα άλλα; Παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος ήταν ο επικρατέστερος από την αρχή κι αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν θα καταφέρει και θα κόψει και την… κορδέλα της λήξης της αναζήτησης οικοδεσπότη.

Read More

And More